tisdag 20 oktober 2009

Tandfen

Igår kväll när jag sa att vi skulle lägga tanden i ett glas vatten skyndade hon sig och sa att Robin han hade lagt den i ett torrt glas och då får man en tjuga lägger man i ett glas med vatten får man en tia och visst är tjugan mer mamma.
Tandfen hade missat oss inatt, hmm vilken tur att hon passade på medanns Ella var på Toaletten. Tandfen hade ju inte hunnit med alla barnen och eftersom Ella vaknade alldeles för tidigt i morse så fick ju tandfen vänta med att smyga in.
Haha det bara lyste om Ella och hon hade hört att något tassade när hon var på toaletten, och det hade varit en svart fläck på burken när hon gick ut men inte när hon kom in igen, var det tandfen som hade gjort fläcken eller var det hon som var fläcken?
Ja det var många funderingar här i morse.

Det fick mig att inse hur mycket jag längtar till julaftons morgonen, jag klär granen sent på kvällen så barnen tror att det är tomten som gör det. Det är så mysigt när de tassar ner för trappen och ser att det lyser i matrummet och där står granen med små paket under.

Är det fler som längtar till julen?

2 kommentarer:

  1. vad mysigt att dom tror att det är tomten som gör det. Hur brukar ni göra sen, kommer tomten på kvällen också med paket.

    SvaraRadera
  2. Han kommer på kvällen också med paket. Han är väldigt flitig våran tomte ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck här...