fredag 9 oktober 2009

Sammarbete

Jag brukar samarbeta med Prinsessans Dagbok lite då och då. Det är gulliga Josefine som bloggar om sitt liv med sina två små härliga barn Elian och Ella och sin man E. Kolla in där för massor med bra shoppingtips, tävlingar och om hur familjelivet är i Oslo.
Just nu har hon en tävling där man kan vinna 2st stolsdynor från Polkadot och tävlingsvärden är så klart Gullgrodan
Tävlingen hittar du här


5 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin blogg!! Undrar om du vill berätta hur man gör en sådan bild av ex prinsessansdagbokblogg? Jag tycker det är fint när man ska beskriva eller visa.
  Säg gärna till om jag kan hjälpa till med något!
  Kram Veronika

  SvaraRadera
 2. Kul att du tycker om bloggen :)Jag har precis lärt mig göra en skärmdump :)) Här är beskrivningen jag fick:

  Om du har PC så trycker du på en knapp uppe till höger som heter PrintScreen eller bara Prtscr. Öppna sedan Photoshop och skapa ett nytt dokument och klistra in.. Spara i det format som du behöver.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Hej igen, haha! Tack för hjälpen!! Nu vet jag hur man gör. Fast jag fick koppla in min Hp-support, min prtsc-tangent svarar inte. De trodde att det var mjukvaran, lägga in Windows igen, suck. Men du var hjälpsam, snällt! Jag har skrivit av ditt muffinsrecept, hi. Perfekt nu när det är så gott om äpple. & på gullgrodan finns det jättemkt fint! Skoj, skoj! Kram Veronika

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Tänkte höra med dig om du råkar ha något ex kvar av Lipfish drakdress i det turkosa/gröna som jag vet funnits (inte säker på om du haft den). Är på jakt efter ett ex i stl 98

  Sen tänkte jag tipsa om att jag har 5 barntävlingar igång hos mig, kika gärna in om du vill tävla om lite saker från andra butiker :-)

  SvaraRadera
 5. Tyvärr är draksettet i turkost slut sedan jättelänge i alla storlekar. Synd för det var väldigt populärt.
  Ska kolla in din blogg ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck här...