söndag 29 november 2009

Fullt upp!

Jag är nog långt ifrån ensam att ha fullt upp nu till första advent. Jag har städat, städat och städat och ändå är jag långt ifrån färdig. Bara att få undan lagret och alla firma papper har tagit två dagar, nu går det inte in något mer i vårt lilla hus. Boytan är drygt 90 kvadratmeter, och vi är två vuxna, två barn och 400 olika artiklar. Just nu känns det allt annat än roligt.
Martin är i Ludvika och jobbar och det har gått bra men nu när det är dags för storstädning och allt runt omkring så känns det rätt tufft.
Så till er ensamstående, jag är så imponerad att ni orkar med, jag vet har man inget val så klarar man det men ändå, vilket slit.
Bara som en sån sak att jag oftast åker och handlar på kvällen själv, nu tar det längre tid eftersom ungarna ska kläs på och följa med.
Så lite bortskämd är man när man oftast är två.
Barnen har i alla fall varit underbara i helgen, det var längesedan de lekte så mycket med varann och var sams och mycket mys har vi haft.
Nu ska jag ta itu med kålpuddingen i ugnen, recept kommer.

1 kommentar:

  1. Håller med dig om att det är fullt upp nu i juletid. Inte har vi lyckats få upp allt julpynt heller. Allt tar helt enkelt mycket längre tid än vad man tror.

    Igår hade jag och några vänner pepparkaksbak med husbygge. Jag skall ha nytt bak om 14 dagar och skulle behöva lite tips och inspiration för vad jag skulle kunna göra bättre till nästa gång. Titta gärna in på min blogg heter gladdagboken.se och se vad du tycker.

    Hoppas du får en bra vecka!

    /Lilla a

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck här...