fredag 19 februari 2010

Sjuka, sjuka och så lite sjuka

Det händer inte mycket i bloggen just nu, anledningen till detta är att jag är inne på min fjärde vecka med förkylning och hosta, Ella har i veckan varit hemma med magsjuka och nu mår jag illa och har ont i magen. Till detta kan vi lägga till att jag inte sover på nätterna för jag har så ont i ryggen och nacken, axeln trots starka värktabletter. Så som ni märker så är det inte härliga familjestunder just nu.
Jag har inte träffat NÅGON på evigheter, grannen har ringt tre gånger och velat fika men det har inte gått då hon har en liten bebis, Maria har ringt flera gånger och frågat om hon kan hälsa på men även hon har en liten 3 månaders och igår så skulle jag ha följt med Martin ner till Nellie (kolla in hennes blogg) som flyttade till Alingsås för 1,5 år sedan och jag har fortfarande inte sett hennes hus och vi har inte träffats sedan i höstas. 
Hon gifte sig på nyårsafton i hemlighet och fick nyss en liten bebis och jag hade verkligen längtat att få följa med Martin som är hos henne och Tommy och drar el i deras nya jättegarage.
Så just nu är jag bara nere och längtar efter att få fika lite med mina vänner och åka skridskor och leka ute med barnen.

Men snart, snart mina vänner kommer det pysseltips och recept igen, härliga bilder på glada barn och mysiga snöiga utflykter.

Ska vi hitta något positivt i allt detta så är snart lagret klart och vi kan få tillbaka vårt hem.

Härlig familjebild från Thailand -07

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni blir friska snart så vi kan träffas! Krya på er! Kram från Maria

  SvaraRadera
 2. Härlig bild =)
  Hoppas du kryar på dig snart!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du kan följa med ner denna vecka! Känner mig också isolerad när jag inte vågar vistas bland folk med lilltjejen! Men hellre det än att hon blir sjuk!
  Stor kram!/Nellie

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck här...