Vi har grillat på en del fester och då förberett i stekpåse innan och det blir så gott, det blir saftigare och mer smak.
Allt du lägger ner i tid den dag ni ska ha middagen är ca: 10min
Ingredienser Marinad 1
Röd balsamvinäger
Vitlök
grillkrydda
soja
salt
peppar
Ingredienser Marinad 2
vitlök
grillkrydda vitlök och örter
soja
salt
peppar
Gör så här
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175°C. Putsa och skär bort hinnorna från fläskfiléerna.
2. Lägg filéerna i en stekpåse. Rör ihop marinaden och häll det i påsen.
Massera försiktigt inmarinaden i fläskfiléerna.
3. Förslut stekpåsen se anvisning på förpackningen. Marinera i kylskåpet över natten.
4. Lägg stekpåsen på mellersta falsen och ugnsstek i ca 25 minuter. Ta ut och låt svalna något. Lägg stekpåsen på ett fat och förvara i kylen.
5. Ta ut fläskfiléerna ur påsen vid serveringstillfället och värm dem runt om på grillen ca 10 minuter eller tills de fått vacker grillyta.
6. Skiva upp köttet och servera med hasselbackpotatis, potatisgratäng eller klyftpotatis.
2. Lägg filéerna i en stekpåse. Rör ihop marinaden och häll det i påsen.
Massera försiktigt inmarinaden i fläskfiléerna.
3. Förslut stekpåsen se anvisning på förpackningen. Marinera i kylskåpet över natten.
4. Lägg stekpåsen på mellersta falsen och ugnsstek i ca 25 minuter. Ta ut och låt svalna något. Lägg stekpåsen på ett fat och förvara i kylen.
5. Ta ut fläskfiléerna ur påsen vid serveringstillfället och värm dem runt om på grillen ca 10 minuter eller tills de fått vacker grillyta.
6. Skiva upp köttet och servera med hasselbackpotatis, potatisgratäng eller klyftpotatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna ett litet avtryck här...