tisdag 25 maj 2010

Ullared

Har ni varit på Ullared?
Jag har aldrig varit dit och heller inte haft något intresse men sista månaderna så har jag blivit jättesugen på en ullaredstripp men vi har 42mil dit så det man skulle spara på att handla skulle försvinna i bensinpengar. Jag gillar dessutom inte att åka bil så långt så vi får se om vi har vägarna förbi någon gång.

Jag skulle vilja ha den orangea bunken att baka i.
Har ni sett Gekås blogg
Bilden är lånad därifrån

Denna skulle jag också vilja ha kostar tydligen bara 20kr

6 kommentarer:

 1. Ja men kom hit på en liten semestertripp då, lämna karln och barnen här hos mig (eller Tommy) så åker du och jag till Ullared! Bra idé va?
  Kram/Nellie

  SvaraRadera
 2. Jag älskar ullared, minst en gång varje år måste jag åka dit och stor handla. Barnen och sambon får massa nya kläder och så köper jag massa måsten typ bakplåtspapper och plastpåsar och sånt. Konstigt nog glömmer jag alltid bort att köpa till mig men det är alltid lika kul

  SvaraRadera
 3. va? Har du itne varit där? då har du verkligen missat något:) det är grymt roligt och man kan fakstikt hitta väldigt fina saker:) Titta gärna in på vår blogg och kommentera dagens fråga och shoppa eller hoppa!

  SvaraRadera
 4. Nellie - funderar på att åka förbi där efter festen.

  Sara - Det är som här, det är så lätt att handla åt andra och åt sig själv orkar man inte riktigt.

  Tanja - Känner mig som den ende som inte varit på Ullared men det bara kryper i mig när jag tänker på att folk köar för att komma in!!!

  SvaraRadera
 5. recension lär det bli..titta in på bloggen imorgon eller på torsdag så=)

  SvaraRadera
 6. Sv: tack, a det är verkligen skit jobbigt, kan inte förstå att dottern har så mycket energi fast hn också är magsjuk själv kommer jag knappt upp ur soffan nu :S

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck här...