lördag 6 mars 2010

Umeå, falsk krupp och renar Del.1

Det har varit dålig uppdatering så nu kommer det en resumé om vad som hänt sista tiden och då förstår ni varför jag inte uppdaterat.

Vi åkte upp till Umeå i Lördags, vårt mål var att hinna fram till Melodifestivalen men väglaget var inte på vår sida så det tog längre tid än väntat ca: 10 timmar.


Linnéa äter russin och väntar på att läkaren ska låta henne åka hem.


Under resans gång fick Linnéa feber och på natten steg den till över 40 grader och hon var andfådd och det väste om henne när hon andades så det blev inte mycket sömn.
På morgonen blev andningen värre och hon hade blivit väldigt hes så vi ringde sjukvårdsupplysningen som lyssnade i telefonen och bad oss åka in till akuten.
Väl inne blev vi prioriterade och fick hjälp direkt, Linnéas andning blev värre, hon fick även ont i magen och fick panik, mitt i allt började hon svamla om att hon älskade Ella och saknade henne, då tänkte jag nu säger hon adjö....
Läkaren konstaterade snabbt att det var falsk krupp och Linnéa fick andas adrenalin och fick även cortison. Andningen blev genast bättre och efter några fler inhaleringar mådde hon mycket bättre.
Läkaren sa att det var väldigt ovanligt att man fick krupp första gången vid 3års ålder och att man blev sämre så snabbt, men samtidigt så återhämtade hon sig väldigt snabbt.
Efter några timmars observation och råd av läkaren fick vi åka hem och äntligen träffa moster (min syster)

Fortsättning följer......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck här...