Så här fina blir kakorna
Non stop cookiesCa 35 kakor
125 g margarin
3 dl socker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
4½ dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 påse Non stop
1. Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en skål med elvisp eller i en matberedare så det blir en krämig smet.
2. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda. Häll ut på mjölad bänk/bord. Arbeta och rulla degen till en rulle. Skär i ca 35 bitar.
3. Lägg ut kakorna glest på plåtar med bakplåtspapper. Kakorna kan flyta ut lite.
Placera ca 3 Non Stop-knappar på varje kaka.
Grädda kakorna i ca 12 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.
Det behöver inte vara jätteglest mellan kakorna, men bara så de inte fastnar i varandra.
De är lite mjuka och kladdiga under när de kommer ut från ugnen, men när de får ligga och svalna så blir de lite fastare.
Härlig bild på Linnéa eller hur.
Vilka fina kakor! Ser barnsligt goda ut :)
SvaraRadera/Linda
Mmm, tänk vad lycklig man var när man fick slicka visparna ;)
SvaraRaderaSer ju smarrigt värre ut;) Härlig busig glad blogg!! Just i min smak;)))
SvaraRaderaVälkommen över till mig..där hitar du mycket pyssel,bak o mina busiga 4 ungar!!!
Ha en skön söndag ♥ kram Millan